Louis Elise: vernieuwde concept store in Leidsche Rijn Centrum

Foto: Clarita Rijnsent

“Regelmatig maakten mannen de grap wanneer ik de muur eruit zou slopen zodat ik ook een herencollectie kon gaan verkopen. Dat hebben we niet gedaan, maar wel ruimte gemaakt binnen de huidige winkel”, aldus een enthousiaste Louise Lieman, trots eigenaar van Louis Elise, voorheen Lotus Fashion.

Haar winkel aan de Parijsboulevard barstte altijd al van leuke mode voor vrouwen en nu ook voor mannen. “Binnenkort wordt de winkel aangepast zodat er einde van de zomer een te gekke en volledige collectie kan binnen komen. Maar ik krijg nu al leuke reacties”, vertelt Louise. De merken die er nu al hangen zijn Minimum, JC Rags en Nowadays. In september komen daar Anerkjendt en Wood Bird bij. En net zoals Louise het leuk vindt vrouwen te adviseren, doet ze dat ook graag bij heren. “Ik heb goed geluisterd naar de wens van mijn huidige klanten en hoop zo het shoppen nog leuker te maken in Leidsche Rijn Centrum.”

Reacties