Breien is hip, ook in Leidsche Rijn Centrum

Foto: MB

Het bestaat echt: de ‘Knit in Public Day’. Oftewel: de breien-in-het-openbaar-dag. Zaterdag is het zover: wereldwijd gaan mensen dan in het openbaar breien. IWoolly in Leidsche Rijn Centrum doet ook mee.

Sterker nog, de hippe breiwinkel aan de Grauwaartsingel heeft samen met twee collega’s uit de regio een leuke actie bedacht. Als je de winkels bezoekt en een selfie maakt met de Knit in Public-affiche, maak je kans op een leuk breipakket. De Utrechtse wolwinkeltjes hebben het de #KIP030 winactie genoemd. Wat moet je doen?

Zorg dat je uiterlijk 8 juni de volgende 4 foto’s maakt:
1 t/m 3: in alledrie de winkels staat een kaartje met de actie. Maak in alledrie de winkels een foto van dit kaartje. De drie winkels zijn iWoolly in Leidsche Rijn Centrum, Juffrouw Katoentje in Maarssen en Sticks & Cups in Utrecht. Op de vierde foto sta je zelf, breiend of met je breiwerk, ergens op een openbare plek. Het is immers Knit in Public Day. Zorg dat je deze 4 foto’s uiterlijk 8 juni post op FB of Instagram, met #kip030. Je mag de foto’s ook mailen. Geheel random worden drie winnaars gekozen, die een prijzenpakket kunnen ophalen bij één van de winkels.

Leuk toch? En breien – haken mag ook – in het openbaar zaterdag is helemaal hip. Op een terras, in de bus of aan de zijlijn bij het hockeyveld. Foto’s zijn welkom!

 

Reacties