Rock Night Festival: voor het nazomerse festivalgevoel

Foto: Azotod

Oké, de zomer moet weliswaar nog beginnen, maar bij Azotod is een nazomerfestival al in de volle voorbereiding. Zet de datum dus maar vast in je agenda: 19 oktober.

Het festivalgevoel wordt na de zomerse festivals nog een keer dunnetjes over gedaan bij het Rock Night Festival op zaterdag 19 oktober In Azotod. Twee vrienden vonden het tijd worden voor een indoor festival waarbij muziek de verbindende factor is. Uitgaan is tegenwoordig meer dan alleen maar een band bekijken. Gezellig met vrienden zijn, nieuwe mensen leren kennen of vermaakt worden door muziek is tegenwoordig niet genoeg. De beleving is net zo belangrijk geworden. Rock Night Festival draait precies om dat: beleving.

Steengoede bands

Je bezoekt Rock Night Festival omdat het een te gekke avond is waarbij meer is te vinden dan alleen de steengoede bands. Maar ook de bands van Rock Night Festival liegen er niet om. De Bintangs is de oudste, nog bestaande band van Nederland en past naadloos bij de tweede headliner: Raw Medicine. De eerste act van de avond is Rafael Dekker, die in intieme setting de beste songs ten gehore brengen. Zo komt iedereen al vroeg in de stemming!

Foodtruck

Eenmaal binnen zal iedereen zien dat het festival met zorg is opgezet. Met leuke routeaanduidingen, gave banners en nog veel meer zal het festivalgevoel versterkt worden. Een foodtruck versterkt het festivalgevoel, dus die ontbreekt niet. Nieuwsgierig? Kijk op www.azotod.nl voor meer info. (O ja, tickets kosten maar 15 euro!)

'

Reacties

article
20829
Rock Night Festival: voor het nazomerse festivalgevoel
Oké, de zomer moet weliswaar nog beginnen, maar bij Azotod is een nazomerfestival al in
https://leidsche-rijn.nieuws.nl/2019/06/05/rock-night-festival-voor-het-nazomerse-festivalgevoel/
2019-06-05T17:22:55+01:00
https://cdn.nieuws.nl/media/sites/417/2019/06/05172147/rocknight.jpg
Rock Night Festival Azotod
Algemeen, Geen categorie, Goed nieuws