Er komt weer een Afterparty aan voor jongeren in Leidsche Rijn

Foto: DURF

Feest voor en door jongeren in Azotod op 22 juni: de derde editie van Afterparty. Na het succes van de eerste en tweede editie waar ruim 500 jongeren aanwezig waren, zal ook deze editie een groot succes worden, verwacht de organisatie.

De Afterparty is een initiatief van Project DURF, in samenwerking met Azotod, Klub19, de Vrijstaat, Hogeschool Utrecht en de gemeente Utrecht. DURF zet zich in voor het vergroten van de jongerenparticipatie door evenementen te organiseren voor en door jongeren.

Passie

Leidsche Rijn telt inmiddels ruim 12.000 jongeren, en naar schatting zijn er dat in 2030 al 18.000. Het is een alom gehoorde ‘klacht’ dat er voor deze groep Leidsche Rijners maar weinig te doen is in dit deel van Utrecht. Project DURF probeert daar wat aan te doen door samen met jongeren activiteiten te organiseren op het gebied van sporten, feesten, kunst en cultuur. De jongeren worden door DURF gestimuleerd om iets met hun passie te doen en initiatieven te nemen. In de participatiesamenleving wordt er steeds meer vrijwillige betrokkenheid bij de leefomgeving verwacht. Als jongeren nu al participeren en zich actief inzetten voor de samenleving zal dit in de toekomst ook een positief effect hebben, zo is de gedachte.

Info en tickets

Meer info en tickets over en voor de Afterparty op 22 juni vind je op www.azotod.nl. Een impressie van de vorige Afterparty zie je hier: afterparty tweede editie.

'

Reacties

article
20800
Er komt weer een Afterparty aan voor jongeren in Leidsche Rijn
Feest voor en door jongeren in Azotod op 22 juni: de derde editie van Afterparty. Na
https://leidsche-rijn.nieuws.nl/2019/06/04/er-komt-weer-een-afterparty-aan-voor-jongeren-in-leidsche-rijn/
2019-06-04T14:08:40+01:00
https://cdn.nieuws.nl/media/sites/417/2019/06/04140710/afterparty1.jpg
afterparty azotod
Algemeen, Geen categorie, Goed nieuws