Een ‘Friends night out’ bij House of Lena in Leidsche Rijn Centrum

Foto: House of Lena

De hapjes staan klaar, de drank is koud en eigenaar Babette Boers staat met haar team klaar om iedereen te helpen. En ‘iedereen’ is een exclusief gezelschap tijdens de Friends night out bij House of Lena.

Bij House of Lena – een modezaak in Leidsche Rijn Centrum – kun je een avondje reserveren voor een eigen vriendinnengroepje. Met deskundig advies staat het team van House of Lena voor je klaar, aangevuld met het advies van je eigen vriendinnen. Je kunt vriendinnen uitnodigen voor een avondje gezelligheid met mooie kleding die je mag passen en kopen, maar dat hóeft niet, benadrukt Babette. (Wij mochten de try-out verzorgen en wij zeggen: aanradertje!)

Lijkt dat je wat?  Neem dan contact op met House of Lena: [email protected] of kijk op www.houseoflena.nl

 

 

Reacties