Bijzondere actieweek bij De Wasstraat in De Meern

Foto: De Wasstraat

1 juni, aanstaande zaterdag dus, is de Internationale Dag van het Kind. Als je deze week je auto laat wassen bij De Wasstraat in De Meern, gaat een deel van het bedrag dat je betaalt naar War Child. En zaterdag zijn bovendien alle kinderen heel erg welkom bij De Wasstraat.

Want zaterdag worden er tal van leuke activiteiten voor kinderen georganiseerd bij De Wasstraat. En dat het mooi weer wordt is alleen maar fijn, want er is water genoeg voor het nodige vertier! Het wordt een bijzondere zaterdag die volledig in het teken van kinderen staat.
De Wasstraat aan de Boteyken in De Meern zamelt de hele maand mei geld in voor War Child. En iedereen kan zijn of haar steentje bijdragen aan deze actie, want van alle wasbeurten gaat er in de week van 27 mei t/m 1 juni €2,00 naar War Child. Natuurlijk is zaterdag, op de Internationale Dag van het Kind, er ook nog de mogelijkheid om te doneren aan War Child.

Marco Borsato

Daarnaast kan er via de Facebookpagina van De Wasstraat digitaal gedoneerd worden. Donateurs maken hierbij kans op 2 gratis kaartjes voor het concert van Marco Borsato in De Kuip en vele andere mooie prijzen. Tot slot kan er op het stofzuigerplein in De Wasstraat geld gedoneerd worden in een grote ton.

De actie van De Wasstraat wordt mede mogelijk gemaakt door tal van collegabedrijven uit de buurt. Allemaal dragen zij War Child een warm hart toe.

 

Reacties