Meiden MB8 Fletiomare kampioen

Foto: J. Woertman

De hockeymeiden van MB8 van Fletiomare zijn dit weekend kampioen geworden. We ontvingen een verslagje van de cruciale wedstrijd.

Afgelopen zaterdag ging Fletiomare MB8 op weg naar Wijk bij Duurstede. Op dat moment stonden de meiden bovenaan, nadat ze twee weken daarvoor in een spannende wedstrijd van de toenmalige koploper, Shinty MB5, hadden gewonnen. Het verschil met de nummer twee was maar één punt; er moest dus gewonnen worden. Het team, dat al vier jaar samen speelt onder de bezielende leiding van Bert van Andelt en Fritsander Lahr, ging ervoor.

Spannende ontknoping

Een grote groep supporters ging mee voor deze spannende ontknoping. Fletiomare begon heel goed en scoorde al snel de 0-1. In de rust stonden ze met 0-3 voor. Geen vuiltje aan de lucht, zou je denken. Maar de tegenstander kwam in de tweede helft goed terug en bracht de achterstand terug tot één punt; 2-3. Gelukkig namen de meiden van Fletiomare het heft weer in handen en scoorden nog twee keer. Eindstand 2-5; kampioen! Dit werd gevierd met bubbels en taart. Gefeliciteerd meiden en coaches!!

'

Reacties

article
20688
Meiden MB8 Fletiomare kampioen
De hockeymeiden van MB8 van Fletiomare zijn dit weekend kampioen geworden. We ontvingen een verslagje
https://leidsche-rijn.nieuws.nl/2019/05/26/meiden-mb8-fletiomare-kampioen/
2019-05-26T21:44:51+01:00
https://cdn.nieuws.nl/media/sites/417/2019/05/26214136/mb8-fletiomare.png
meiden fletiomare
Algemeen, Geen categorie, Goed nieuws