Een concert voor het goede doel, én een leuke avond!

Foto: Blue Monday

Leuk concert zaterdagavond 25 mei in Azotod: rockband Blue Monday speelt dan. Samen met Steel Mill, Rock of Ages en singer-songwriter Michael Raven spelen zij voor het KWF benefiet ‘Opgeven is geen optie’.

Het feest wordt georganiseerd door twee teams die meedoen met Alpe d’Huzes op 6 juni. Door zo vaak mogelijk – het streven is zes keer – de Alpe d’Huez op te fietsen en daarmee sponsorgeld op te halen, zamelen zij geld in voor KWF Kankerbestrijding. En die berg is een serieuze: maar liefst 21 bochten omhoog klimmen op de pedalen; dat is afzien.

Goed doel

Dus als je naar dat feest in Azotod gaat, heb je niet alleen een leuk feest, maar steun je ook het goede doel. Blue Monday uit IJsselstein speelt al sinds de jaren ’80 en blijft zich vernieuwen. Met hun tributes aan Pink Floyd en Toto speelden ze in uitverkochte zalen. Tijdens hun concert spelen ze nummers van Alan Parsons Project, Supertramp, Kayak, Gerry Rafferty en Marillion.

Fietsen voor Anna

‘Opgeven is geen optie’ wordt georganiseerd door Team Berg&Co en Team Hut&Co, die op 6 juni meedoen aan de Alpe d’Huzes. Door middel van deze benefietavond zamelen zij geld in voor onderzoek naar kanker en voor verbetering van de kwaliteit van leven van kankerpatiënten. Sandy, Mickel en Tom fietsen voor de overleden Anna, de moeder van Sandy en Tom. Zij overleed een jaar geleden aan kanker, na een lang ziekbed na een gemiste diagnose. Zij willen met hun team zoveel mogelijk geld ophalen voor onderzoek naar kanker.

Sponsoren kan hier: opgeven is geen optie 

'

Reacties

article
20634
Een concert voor het goede doel, én een leuke avond!
Leuk concert zaterdagavond 25 mei in Azotod: rockband Blue Monday speelt dan. Samen met Steel Mill,
https://leidsche-rijn.nieuws.nl/2019/05/22/een-concert-voor-het-goede-doel-en-een-leuke-avond/
2019-05-22T20:57:06+01:00
https://cdn.nieuws.nl/media/sites/417/2019/05/22204614/blue-monday.jpg
Blue Monday Azotod
Algemeen, Geen categorie, Goed nieuws