Je auto wassen voor War Child

Foto: Wasstraat

1 juni is de Internationale Dag van het Kind. Als je je auto laat wassen bij De Wasstraat in De Meern van 27 tot en met 1 juni, gaat een deel van het bedrag dat je betaalt naar War Child.

Kinderen hebben het recht om op te groeien bij familie en hebben recht op ontspanning en spelen. Bij oorlogskinderen is dit vaak niet het geval. War Child probeert de traumatische gedachtes van oorlogskinderen te verminderen. Zoals War Child omschrijft: “Een kind uit de oorlog halen is één – maar daarmee heb je de oorlog nog niet uit het kind”. War Child weet hoe dat moet. Uit ervaring én uit onderzoek. Ze bieden kinderen een veilige plek waar ze kunnen opgroeien, spelen en leren.

Maatschappelijk betrokken

De Wasstraat aan de Boteyken in De Meern zamelt de hele maand mei geld in voor War Child. “Door deze doneeractie helpen wij War Child de oorlog uit het kind te halen. Wij zijn graag maatschappelijk betrokken en sponsoren daarom een gedeelte van de opbrengst”, aldus Hans Buys, manager van De Wasstraat. Iedereen kan zijn of haar steentje bijdragen aan deze actie. Van alle wassingen bij De Wasstraat De Meern gaat er in de week van 27 mei t/m 1 juni €2,00 naar War Child.

Marco Borsato

Daarnaast kan er via de Facebookpagina van De Wasstraat digitaal gedoneerd worden. Donateurs maken hierbij kans op 2 gratis kaartjes voor het concert van Marco Borsato in De Kuip en vele andere mooie prijzen. Tot slot kan er op het stofzuigerplein in De Wasstraat geld gedoneerd worden in een grote ton. Op 1 juni, de Internationale Dag van het Kind, organiseert De Wasstraat De Meern tevens allerlei leuke activiteiten voor de kids. Een bijzondere zaterdag die volledig in het teken van kinderen staat. Natuurlijk is er ook nog de mogelijkheid om op deze dag te doneren aan War Child.

Reacties

0