Zingende Beelden zoekt vrijwilligers

Foto: MB

Op zondag 12 mei organiseert Cultuur19 Zingende Beelden, een unieke locatietheatervoorstelling in het Máximapark, die het publiek al wandelend beleeft.

Zeven dansgezelschappen, van beginnend tot professioneel, treden op bij de kunstwerken in het park. Je loopt van locatie naar locatie, waar je telkens een andere voorstelling voorgeschoteld krijgt. Vorig jaar kon je kiezen uit twee routes: een route met onder andere leerlingen van het Amadeus Lyceum en een route met professionele dansers en theatermakers.

Vrijwilligers

Om het evenement in goede banen te leiden, helpen wijkbewoners traditiegetrouw mee in de organisatie. Daar zoekt de organisatie nog vrijwilligers voor. De beschikbare taken zijn veelzijdig, van lunch maken voor de cast en crew tot publieksbegeleiding, kleine opbouwwerkzaamheden en techniek. Er zijn vooral locatiemanagers (18+) nodig. Voor sommige taken is er een vrijwilligersvergoeding. Aanmelden kan bij [email protected]. Meer informatie is te vinden op www.cultuur19.nl/vrijwilligers.

Informatiebijeenkomst

Op dinsdag 7 mei is er om 19.00 uur een informatiebijeenkomst voor vrijwilligers in CultuurCampus (Burchtpoort 5, Vleuten). Iedereen is welkom om kennis te maken en vragen te stellen.

Cookieinstellingen