DOCK Vleuten – De Meern stelt zich voor

Foto: Nasrin Salim

Bewoners, ideeën en mogelijkheden in de wijk samenbrengen. Dat is kort samengevat wat DOCK doet. DOCK is de buurtverbinder, voorheen werkzaam onder de naam Welzaam.

DOCK wil samen met de bewoners buurten versterken. Bijvoorbeeld door mensen met elkaar in contact te brengen en te helpen bij het organiseren van activiteiten zoals een voorlichtingsbijeenkomst voor ouderen of een doemiddag voor kinderen. DOCK kan je ook de weg wijzen als je vragen hebt over bijvoorbeeld een scheiding of schulden. DOCK werkt buurtgericht met lokale teams, maar is een stedelijke organisatie. De sociaal makelaars en sociaal beheerders van Vleuten en De Meern werken daardoor nog beter samen met collega’s uit Leidsche Rijn en andere wijken.

Het team van Vleuten en De Meern werkt vanuit buurtcentra De Pijler in De Meern, de Weide Wereld in Vleuterweide en De Schakel in Vleuten. Maar ook bij de bibliotheek, in supermarkten, in speeltuinen of op straat zijn de medewerkers te treffen. Vragen of kennismaken met ze? Kijk op dock.nl/buurten/utrecht/vleuten-de-meern/
Cookieinstellingen