Buurtbeursvloer voor Leidsche Rijn komt er weer aan

Foto: Vrijwilligerscentrale Utrecht

De Vrijwilligerscentrale Utrecht gaat voor de tweede keer de Beursvloer voor Leidsche Rijn en Vleuten-de Meern organiseren op 23 mei bij Parkrestaurant Anafora.

Na een geslaagde editie in november 2018 krijgen bewoners, ondernemers en initiatieven uit deze wijken opnieuw de kans om te netwerken en elkaar te versterken. De Beursvloer Leidsche Rijn en Vleuten-De Meern is een lokaal en informeel netwerkevenement voor initiatieven, wijkbewoners, ondernemers en zzp’ers uit de wijken. Tijdens het evenement komen aanbiedende en vragende partijen met elkaar in contact en worden er mooie matches gerealiseerd. Op deze manier kunnen zij kennis, materialen en de inzet van mensen met elkaar delen. De Beursvloer is hiermee dé plek om maatschappelijk te netwerken en nieuwe samenwerkingen aan te gaan binnen de wijken.VC Utrecht organiseert het samen met DOCK Utrecht en de wijkbureaus. De Beursvloer ziet er als volgt uit:

Donderdag 23 mei van 15.00 tot 18.00 uur in Parkrestaurant Anafora.

14.45 – 15.00: Inloop
15.00 – 15.30: Opening #durftevragen en #durftegeven
15.30 – 17.00: Beursvloer Leidsche Rijn en Vleuten-De Meern
17.00 – 18.00: Afsluitende borrel
18.00 – 19.30: Aanschuifdiner (optioneel): dagmenu à 15 euro verzorgd door Anafora.

Voorbeelden van eerdere matches:
– Een lokale bank heeft 10 laptops over en doneert deze aan een stichting voor vluchtelingen
– Een speeltuin organiseert een teamuitje voor een bedrijf uit de wijk; het opknappen van de speeltuin
– Een zzp’er maakt een flyer voor een buurthuiskamer
– De lokale supermarkt doneert hapjes en drankjes voor een gezellige lunch zodat de Dierenweide haar vrijwilligers kan bedanken
– Een lokale jurist doneert 2 uur advies aan een tweedehands winkel

Dynamisch

De Beursvloer is een dynamisch netwerkevenement. Doordat iedereen aan het begin een vraag en/of aanbod formuleert kan er gericht worden genetwerkt. De hoekmannen/vrouwen helpen hierbij en koppelen mensen actief aan elkaar. Je gaat de deur uit met de contactgegevens van jouw match(es) en veel (nieuwe) samenwerkingen in de wijk. En als je nog geen concrete vraag of concreet aanbod hebt, kun je langskomen. Het is sowieso een inspirerend evenement.

Aanmelden kan hier: aanmelden buurtbeursvloer.

Cookieinstellingen