Test je zwemveiligheid bij zwembad Safari

Foto: ZwemChallenge

Met de Nationale ZwemChallenge kun je je eigen zwemveiligheid testen. Dit kan in de meivakantie: op 23 april en op 2 mei in zwembad Safari.

Hoe zwemveilig ben je? Met de Nationale ZwemChallenge, leg je een leuk en uitdagendeparcours af in het zwembad en ervaar je het! Je kunt het opnemen tegen anderen en de uitdaging aan gaan, maar uiteraard kun je ook alleen jezelf uitdagen.

Om deel te kunnen nemen moet je minimaal in het bezit zijn van een zwemdiploma A. Met de Nationale ZwemChallenge kun je zien hoe zwemveilig je bent ten opzichte van de Nationale Norm Zwemveiligheid. Na afloop ontvang je een deelnamecertificaat met eventueel een persoonlijk advies. Wie meedoet aan de Nationale ZwemChallenge kan prijzen winnen. Registreer je na afloop op  www.nationalezwemchallenge.nl en maak kans op leuke prijzen waaronder bioscoopbonnen, dagjes uit of een weekendje weg.

Nationale Raad Zwemveiligheid

De Nationale ZwemChallenge is ontwikkeld door de Nationale Raad Zwemveiligheid. Dit is de organisatie die de Nationale Zwemdiploma’s A, B en C uitgeeft. Stichting Nationale Raad Zwemveiligheid heeft als doel de zwemveiligheid van de hele Nederlandse bevolking op een zo hoog mogelijk niveau te brengen en te houden. Alle activiteiten zijn erop gericht dat mensen zo goed mogelijk kunnen zwemmen en plezier hebben in het water, zwemlesaanbieders de hoogste kwaliteit bieden en mensen die werken in de zwembranche zo goed mogelijk zijn opgeleid. Simpel gezegd willen ze dat iedereen plezier heeft in het water, zich kan redden en niemand verdrinkt.

Kijk voor meer info op www.zwembadsafari.nl.

Reacties

Cookieinstellingen