Natuurkalender over Leidsche Rijn in voorbereiding

Foto: Natuurkalender Leidsche Rijn

Leidsche Rijn heeft een prachtige natuur. Soms groot in parken, soms klein in strookjes langs de weg. Veel Leidsche Rijners delen foto’s ervan. Zo ontstond het plan bij drie Leidsche Rijners voor een heuse natuurkalender.

Het wordt een jaarkalender voor 2020, die straks – vanaf november – voor een tientje te koop is. Dat tientje gaat naar een goed doel dat met de natuur in Leidsche Rijn te maken heeft. Wil je een bijdrage leveren? Dan kun je je mooiste natuurfoto van Leidsche Rijn insturen. Een deskundige jury beoordeelt de foto’s en kiest er 12 uit die op de kalender komen.

Hoe doe je mee?

Plaats je foto op Facebook, Instagram of Twitter met de hashtag #NatuurkalenderLR of @KalenderLR. Tag ‘Natuurkalender Leidsche Rijn 2020 Fotowedstrijd’ en vermeld ook even de plek waar je de foto hebt gemaakt. Je mag met meerdere foto’s meedoen. Meedoen betekent dat instemt met eventuele plaatsing van de foto’s op de kalender. Let wel: er zijn foto’s van alle seizoenen nodig niet alleen de mooie lenteplaatjes die je nu buiten maakt. Dus heb je mooie foto’s gemaakt in de winter en de herfst, zoek ze even op!

Technisch:

De foto’s moeten wel aan bepaalde technische eisen voldoen willen ze gebruikt kunnen worden voor de kalender. Dus:
o minimaal 6 megapixels
o verhouding 4:3
o landscape oriëntatie
o kleurenfoto

Nog een paar voorwaarden:

– De ingezonden foto is door jou zelf gemaakt, van een plek in Leidsche Rijn en mag worden gebruikt in onze communicatie en kalender.
– Foto’s waarop namen van kinderen, organisaties, locaties, plaatsen, data en/of andere informatie staan die verwijzen naar de inzender, worden uitgesloten van deelname.
– Gefotografeerde personen dienen akkoord te zijn. Eventuele privacyclaims zijn voor rekening van de fotograaf.
– Genomineerden worden benaderd voor mailadres en telefoonnummer. Als er geen contact kan worden opgenomen, kan de nominatie komen te vervallen.
– Over de nominatie en verkiezing van de winnende foto’s wordt niet gecorrespondeerd.
In alle gevallen waar niet in is voorzien beslist de organisatie.Succes!

Cookieinstellingen