Vleuterweide schoonste winkelgebied van Utrecht

Foto: fanworks

Winkelcentrum Vleuterweide wint voor de tweede keer de felbegeerde titel ‘Schoonste winkelgebied van de gemeente Utrecht’. En is trots!

Jaarlijks trekt de Stichting NederlandSchoon door het land voor uitgebreid onderzoek naar de winkelgebieden. Van de 26 beoordeelde winkelgebieden in Utrecht scoort centrum Vleuterweide het hoogste met een gemiddelde 7,8. In zowel 2017 als 2018 heeft NederlandSchoon het winkelgebied bekroond tot winnaar.

Twee stoeptegels

Iets wat gevierd mag worden! Om deze reden zijn er op zaterdag 23 maart twee stoeptegels gelegd in het winkelcentrum. Bakker Rick Verkerk, voorzitter van de winkeliersvereniging, had de eer om de tegels te leggen. “Samen met alle ondernemers en buurtbewoners zijn we enorm trots op deze titel. Twee jaar achtereen deze titel binnenhalen is een uitzonderlijke prestatie. Op naar 2019!” Het schone winkelcentrum is mede te danken aan de bewoners van Mooi van Abrona, een dagbestedingscentrum in Vleuten. Regelmatig zetten zij de schouders eronder om het winkelcentrum op te ruimen. Centrum Vleuterweide is hen enorm dankbaar.

Clean-up walk

Na de onthulling van de twee tegels staken winkeliers en buurtbewoners hun handen uit de mouwen voor een ‘clean-up walk’ door de omgeving. Gezamenlijk ruimden zij het laatste afval op om het centrum nog schoner te maken. Deze supporters van schoon zorgen ervoor dat de omgeving er ook dit jaar weer piekfijn bij blijft liggen.

Cookieinstellingen