Vanavond (14/3) start verkoop Haarzicht fase 2

Foto: Haarzicht

Donderdag 14 maart gaan de huizen van fase 2 van Haarzicht – de nieuwe wijk tussen Vleuten en Haarzuilens – in de verkoop. Vanwege het succes van de eerste fase worden de woningen van fase twee versneld in verkoop gebracht.

De locatie is natuurlijk perfect, zo dicht bij de natuur en toch alle voorzieningen en uitvalswegen binnen handbereik. Een mooiere plek vind je niet snel in onze regio. Geen wonder dat de verkoop van fase 1 zo snel ging. De architecten die de woningen ontwierpen zijn geïnspireerd door de English Cottage-stijl, waardoor een sfeervolle, dorpse woonwijk ontstaat die een beetje aan authentieke Engelse dorpjes moet denken. De woningen krijgen groene voortuinen en liggen aan korte, kromme straatjes.

Moderne gemakken

Tegelijkertijd zijn de nieuwbouwwoningen van alle moderne gemakken voorzien:
– de woningen zijn energieneutraal (EPC=0)
– warmtepomp aanwezig (geen gasaansluiting)
– vloerverwarming in de hele woning
– voorzien van zonnepanelen

Inschrijven

De tweede en laatste fase van Haarzicht bestaat uit 30 tweekappers, 3 vrijstaande woningen en 2 bouwkavels. Belangstellenden zijn vanavond, donderdag 14 maart, tussen 17.30 – 19.00 uur van harte welkom bij Brecheisen Makelaars aan de Middenburcht 23 te Vleuten. Vanaf dat moment zal de verkoopdocumentatie worden uitgereikt en zullen de prijzen op bouwnummerniveau bekend gemaakt worden. Digitaal inschrijven is mogelijk tot maandag 25 maart 2019 (12.00 uur) via de projectwebsite.

Cookieinstellingen