De oude Jumbo wordt een dancestudio

Foto: MB

Er is al een tijdje bedrijvigheid in de oude Jumbo aan de Meerndijk in De Meern. Er wordt druk verbouwd, want de Jumbo wordt een dancestudio.

Beatz DanceStudio heeft al een paar jaar een vestiging in Nieuwegein, en geeft sinds september ook danslessen in Sportcentrum Oudenrijn. “Maar daar zitten we een beetje aan ons plafond wat betreft mogelijkheden. En als je wil groeien moet je uitbreiden, dus we waren al een tijdje op zoek naar een geschikt pand.” Aan het woord is Sybel Erduran, samen met haar partner directeur/eigenaar van Beatz.

Direct enthousiast

Sybel was direct enthousiast toen ze het pand zag waar voorheen de Jumbo was gevestigd en dat al weer een tijdje leeg staat. “Als je iets beschikbaars wilt, kom je al gauw op Strijkviertel of Boteyken uit. Dat vinden wij niet geschikt om kinderen alleen naartoe te laten fietsen. Nu in hartje De Meern zijn wij makkelijk bereikbaar voor iedereen.” Sybel streeft naar een pand met een mooie uitstraling, hoewel haar budget enigszins beperkt is. “We hebben het voor twee jaar gehuurd van een projectontwikkelaar, dus heel duur verbouwen zou zonde zijn van het geld. Er zijn plannen op termijn voor dat gebied. Maar stiekem hopen wij natuurlijk dat we er langer kunnen blijven zitten!”

Begin april open

Er komt een danszaal in het pand en een entree waar ouders even kunnen zitten met een kopje koffie. Er worden straks danslessen gegeven aan kinderen vanaf twee jaar. Op de bovenverdieping doen ze voorlopig even niets. Als het meezit gaat Beatz De Meern in april open, en over de feestelijke opening wordt nog druk nagedacht…

 

Cookieinstellingen