Wat komt er in het oude ING-pand?

Foto: MB

Lange tijd stond het leeg, maar sinds een paar weken wordt er stevig verbouwd in dat oude ING-pand in hartje De Meern. Boost Health Club komt er.

Nee, het is geen sportschool. Wel kun je er straks onder begeleiding van een personal trainer werken aan een doel op het gebied van fitter en sterker worden, voeding en de bijbehorende mindset. Trainen kun je er individueel of in kleine groepjes. “Maar niet zoals op een sportschool, hier is het echt met persoonlijke begeleiding”, vertelt Timar Verver, die de Boost-vestiging gaat leiden. Hij benadrukt dat het om een nieuwe levensstijl gaat die je kunt volhouden. “Met heel hard trainen en lijnen kun je wel tien kilo afvallen, maar die kom je waarschijnlijk ook weer aan. Wij werken aan iets dat je wel kunt volhouden.”

Fantastische plek

Timar werkt al langer als personal trainer in Leidsche Rijn. “Ik had een studio aan de Enghlaan, maar sinds ik vader ben wil ik niet meer alles alleen doen. Dus ik zocht samenwerking en kwam bij Boost uit. Er is al een Boost-vestiging in Naarden en ik hoorde dat zij wilden uitbreiden. Zodoende.” Zoekend naar een geschikte plek kwam hij bij het voormalige ING-pand in het centrum van De Meern uit, dat al een tijdje leeg stond omdat de ING was verhuisd naar Leidsche Rijn Centrum. “Ik vind het een fantastische plek, zo midden in het dorp en goed bereikbaar.”

Op 25 maart gaat Boost Health Club De Meern open. Later, op zaterdag 13 april, is er een open huis. Dan kan iedereen uit de buurt binnen een kijkje komen nemen.

Cookieinstellingen