Speelgoedbank in De Meern raakt door speelgoed heen

Foto: inekus

De speelgoedbank in De Meern schrijft in een noodkreet: ‘Help, ons speelgoed raakt op!’ Vooral aan goede kinderfietsen en speelgoed voor kinderen vanaf 9 jaar is behoefte.

Daarom houdt de speelgoedbank op zaterdag 16 maart tijdens NL Doet een inzameling. Heb je nog goede kinderfietsen staan waar je kinderen uit zijn gegroeid (bij voorkeur met wielmaat 24 inch en groter), dan zijn ze er daar héél blij mee! En ook met speelgoed voor de wat oudere kinderen dus. De speelgoedwinkel zou het heel fijn vinden als je de moeite zou willen nemen je overtollige speelgoed zaterdag tussen 11 en 12 uur bij Boreco te brengen. Het adres: Strijkviertel 65 in De Meern.

Klein budget

Veel mensen moeten rondkomen van een klein budget. Voor kinderen uit gezinnen die het minder breed hebben is het krijgen van een verjaardagscadeautje of een cadeautje op 5 december geen vanzelfsprekendheid. Laat staan dat zij zomaar iets tussendoor krijgen. Speelgoedbank De Meern helpt deze kinderen om het leven een klein beetje leuker te maken, en zamelt bruikbaar speelgoed in dat heel en compleet is, en geeft het aan hen door. De speelgoedbank in De Meern heeft de naam Het Speelkwartier.

Reacties

article
19336
Speelgoedbank in De Meern raakt door speelgoed heen
De speelgoedbank in De Meern schrijft in een noodkreet: ‘Help, ons speelgoed raakt op!’ Vooral
https://leidsche-rijn.nieuws.nl/2019/03/12/speelgoedbank-in-de-meern-raakt-door-speelgoed-heen/
2019-03-12T09:30:51+02:00
https://cdn.nieuws.nl/media/sites/417/2018/11/29204435/Speelgoed.jpg
speelgoedbank De Meern
Algemeen, Geen categorie, Goed nieuws