Julius Gezondheidscentra opent locatie in Leidsche Rijn Centrum

Foto: LRJG

Leidsche Rijn Julius Gezondheidscentra opende vandaag de deuren van de nieuwe locatie aan de Dublinstraat 2 in Leidsche Rijn Centrum. De tijdelijke locatie aan de Laurierweg vervalt hiermee.

De Stichting Leidsche Rijn Julius Gezondheidscentra bestaat vijftien jaar en heeft vijf locaties door heel Leidsche Rijn. LRJG werkt intensief samen met UMC Utrecht, St. Antoniusziekenhuis, Hogeschool Utrecht en Fontys Hogeschool Eindhoven, en de aangesloten huisartsen en fysiotherapeuten zijn actief op het gebied van onderzoek en onderwijs. Ze volgen studies, wisselen onderling kennis uit en passen de nieuwste medische inzichten toe in de dagelijkse zorg.

Verschillende programma’s

LRJG biedt verschillende programma’s aan aan de inwoners van Leidsche Rijn. Zo is er het leefstijlprogramma Julius Fit, de online gezondheidsdesk Julius Online en het wijkgezondheidsprogramma. Het spreekuur van Julius Sport is speciaal voor sporters. Met het Leidsche Rijn Gezondheidsproject onderzoekt LRJG kwesties als het verband tussen het gebruik van een mobiele telefoon en gezondheidsklachten, waar hoestklachten van baby’s vandaan komen en wat typische voorspellers zijn voor psychische klachten? Met dit soort onderzoek wil LRJG ziektes beter kunnen behandelen of voorkomen. Daarnaast helpt het gezondheidsproject de kwaliteit van de huisartsenzorg te verbeteren.

Reacties

article
19321
Julius Gezondheidscentra opent locatie in Leidsche Rijn Centrum
Leidsche Rijn Julius Gezondheidscentra opende vandaag de deuren van de nieuwe locatie aan de Dublinstraat
https://leidsche-rijn.nieuws.nl/2019/03/11/julius-gezondheidscentra-opent-locatie-in-leidsche-rijn-centrum/
2019-03-11T15:15:23+02:00
https://cdn.nieuws.nl/media/sites/417/2019/03/11151445/Schermafdruk-2019-03-11-15.17.01.png
Julius Gezondheidscentra
Algemeen, Geen categorie, Goed nieuws