Kamperen in het Máximapark: het kán in juli

Foto: buurtcamping

In verschillende steden, waaronder Utrecht, bestaat het fenomeen buurtcamping al langer. Een buurtcamping is een tijdelijke camping in een park in de wijk. Komende zomer kun je voor het eerst ook kamperen in het Máximapark in Leidsche Rijn.

De buurtcamping is niet heel de zomer open, daar is een stadspark immers niet voor bedoeld. Je kunt wel een weekend lang kamperen in het Máximapark: van vrijdag 19 juli tot en met zondag 21 juli. De Buurtcamping is dat weekend een weerspiegeling van al het moois dat zich afspeelt in de wijk. Er zijn zich veel actieve bewoners, keukenprinsen en -prinsessen, muzikanten, kunstenaars en zelfstandig ondernemers in de buurt die samen een mooie, leuke en gezellige camping kunnen creëren in de wijk.

Locals

Een buurtcamping wordt altijd door lokale bewoners georganiseerd. Hier zijn Marije en Dionne de campingbeheerders van dit park. Dus woon je in Leidsche Rijn, Vleuten, of de Meern en lijkt een weekend kamperen in het Máximapark je hartstikkel leuk én heb je misschien een origineel idee wat je zou willen zien of doen op de camping, mail dan naar [email protected] of [email protected]. Ze kunnen best wat hulp gebruiken.
Meer info: www.debuurtcamping.nl en https://www.facebook.com/debuurtcampingmaximapark/

Cookieinstellingen