Line-up Festival Strand bekend

Racoon
Foto: Racoon

Op 30 & 31 augustus keert Festival Strand voor de 7e keer terug naar de Haarrijnse Plas Met op vrijdag iconen uit de 90’s als Dr. Alban, Paul Elstak en SNAP! Op zaterdag staan onder andere de Golden Earring, Van Dik Hout, Nielson en Davina Michelle op de planken.

Ieder jaar breng het festival op vrijdag liefhebbers van 90’s & 00’s muziek bij elkaar en weet het op zaterdag grote namen uit de Nederlandse Pop/Rock scène te strikken. Kenmerkend voor de vrijdag is dat er voor het eerst 2 internationale acts te bewonderen zijn: SNAP!, bekend van o.a. ‘Rhythm is a Dancer’ en Dr. Alban. Hij scoorde wereldhits met ‘It’s My Life’ en ‘Sing Hallelujah’. Liefhebbers van Eurodance kunnen 30 augustus los met 2 Brothers on the 4th Floor en Twenty 4 Seven. Paul Elstak en Darkraver zorgen voor de nodige Happy Hardcore en Johan Gielen neemt je mee op reis naar het begin van de trance.

Van Dik Hout

Op zaterdag vind je een paar ‘klassiekers’ op het podium, zoals de Golden Earring. Al treden ze al tientallen jaren op, deze mannen weten nog steeds hoe het moet met ‘When the lady smiles’, ‘Radar love’ en ‘Twilight zone’. Miss Montreal komt ook langs, net als Wulf en Van Dik Hout. U weet wel, van ‘Stil in mij’, volgens velen het beste Nederlandstalige nummer ooit. Nielson, Davina Michelle en de Dirty Daddies komen ook. Die laatste staan in elk geval garant voor een overweldigend bombardement.

De kaartverkoop start vrijdag 22 februari om 12:00 via www.festivalstrand.nl.

Reacties