Over liefde in Leidsche Rijn….

Foto: RAUM

Waar vinden we liefde en romantiek in Leidsche Rijn? Donderdag is er een talkshow over de liefde, exact een week na Valentijnsdag. Bij RAUM op het Berlijnplein.

Het is de eerste talkshow van een reeks (de volgende zijn op 18 april en 27 juni) – onder de noemer Talkshow De Ruit – en heeft altijd als rode draad maakbaarheid. Tafelgasten aanstaande donderdag 21 februari zijn Elisabeth Timmermans die een boek schreef over liefde in tijden van tinder, Jemma Middleton van Polyamorie Nederland en matchmaker Michaela ten Siethof. Het gesprek wordt geleid door Teddy Tops.

Landschap verandert

Deze eerste keer dus de maakbaarheid van de liefde, een onderwerp dat iedereen aangaat. Waar vinden we romantiek en intimiteit in Leidsche Rijn? Het stedelijke landschap van de liefde verandert razendsnel door allerlei (technologische) invloeden, veranderende wensen en persoonlijke verlangens. In gesprek met tafelgasten wordt een actueel beeld van de liefde geschetst, met een blik op Leidsche Rijn en de stad – en een oog op de toekomst.

donderdag 21 februari bij RAUM op het Berlijnplein, van 20.00 uur tot 21.30 uur. Inloop vanaf 19.30 uur.

 

Reacties

Cookieinstellingen