Twee nare gebeurtenissen op hetzelfde tijdstip

Foto: wikipedia

Gisteren zijn op ongeveer hetzelfde tijdstip twee nare dingen gebeurd. De politie zoekt van beide voorvallen getuigen.

Bij het treinstation in Vleuten is een buschauffeur van QBuzz bespuugd en getrapt. De dader zei dat de chauffeur hem eerder zou hebben laten staan bij een bushalte. Dit gebeurde rond 16.15 uur. De politie zoekt getuigen. Het signalement van de dader: man, donker, 25/30 jaar, dik, 1.70m, kort haar. Het was er best druk dus de politie hoopt dat er getuigen zijn die meer kunnen vertellen.

Babbeltruc

Op hetzelfde tijdstip was gisteren een 83-jarige inwoner van de Mauritslaan in De Meern slachtoffer van een babbeltruc. Dit keer ging het om een blanke man, stevig en lang postuur, 35-40 jaar, donkerblauwe trui.

Weet je meer? Bel dan de politie: 0900-8844.

Reacties