Willibrordschool start intensieve samenwerking met BSO

Foto: W. Westrik

De Willibrordschool in Vleuten is een samenwerking begonnen met een buitenschoolseopvangorganisatie, en die samenwerking gaat verder dan het opvangen van kinderen buiten schooltijd.

De samenwerking startte na de kerstvakantie, maar werd vorige week officieel gevierd. De samenwerking tussen de twee reikt verder dan een nieuw ingerichte, inpandige BSO. Sinds dit schooljaar zijn er namelijk medewerkers van BSO Kind & Co begonnen als onderwijsassistent op de Willibrordschool én als pedagogisch medewerker bij BSO Willibrord. Deze combinatiefunctie is nieuw en geeft vele voordelen; onder andere de korte lijntjes van school naar BSO en vice versa.

BSO Willibrord

Directeur van de Willibrordschool Daan Schneider droeg symbolisch de sleutel over aan Wieke Westrik van Kind & Co. De zusjes Lara en Isabella mochten het lintje doorknippen. De zusjes zijn leerlingen van de Willibrordschool en worden na school opgevangen bij BSO Willibrord.

Reacties