Koekoek 030 Festival zondag ook in Leidsche Rijn

Foto: Koekoek

Drie maanden lang reist het Koekoek 030 Festival elk weekend langs leuke en opvallende locaties in Utrecht met als doel bezoekers te verrassen met optredens van talentvolle artiesten uit Utrecht.

Zesentwintig van de meest opvallende of nog nieuw te ontdekken plekken in Utrecht openen tijdens dit festival de deuren voor artiesten bezoekers. Het festival duurt drie maanden: januari, februari en maart. Festival is overigens een groot woord, want het gaat om optredens op diverse locaties door Utrecht in de weekends. Er is geen afgebakend terrein waarvoor je een entreekaartje moet kopen.

30 ML

Aanstaande zondag 10 februari is er een pop-up podium bij 30 ML in Leidsche Rijn. Van 15:45 tot 17:00  uur aan de Grauwaartsingel 370 met live-muziek van Tom Strik en een expositie-opening van Marcella van der Wilt. Gratis toegang. Wordt leuk!

Reacties