Steun Scouting Ridderhofgroep na vierde inbraak

Foto: Ridderhofgroep

Scouting de Ridderhofgroep in Terwijde wordt geplaagd door vandalisten. Afgelopen weekend is er voor de vierde keer in een half jaar ingebroken. Buurtbewoners hebben nu een inzamelingsactie opgezet.

Bij de inbraak van afgelopen weekend is er een ravage aangericht en zijn er diverse spullen gestolen. Het geld van de scouting gaat nu op aan het herstellen van de reparaties en aan de nodige nieuwe spullen. Dit jaar bestaat Scouting de Ridderhofgroep 50 jaar en dat willen ze graag vieren, maar daar is nu niet genoeg geld meer voor.

Doneer je ook?

Buurtbewoners zijn daarom een inzamelingsactie gestart. De schade kan ervan hersteld worden en als het meezit is er ook geld voor een feest. Doneer je ook? Kijk hier: https://www.geef.nl/nl/actie/scouting-de-ridderhofgroep-in-terwijde-bestaat-50-jaar/donateurs

Reacties