Ja, we zijn weer een hotspot rijker!

Foto: Insta

Restaurant Venster op het Berlijnplein is hip, vindt magazine Harpers Bazaar. De redactie van dit blad zet elk jaar per stad hippe tenten op een rij. En bij de vijf geselecteerden in Utrecht zit er één aan onze kant van het kanaal.

Uit Harpers Bazaar: “Wie Utrecht een beetje wil verkennen/leren kennen, mag lately Leidsche Rijn niet missen: hier gebeurt van alles en meer. Zo opende er een paar maanden geleden een nieuw winkelcentrum, worden er woningen aan de lopende band opgeleverd en is het nieuwe RAUM zo’n beetje het epicentrum van het hele gebeuren. RAUM? Ja, een cultureel centrum gerund door de gemeente Utrecht waar alle nieuwe ideeën een plekje krijgen in de vorm van exposities en evenementen. Daar hoort uiteraard ook een uitgesproken horecaplek bij, en die kwam er ook: Venster is de naam en je kunt er van maandag tot en met vrijdag terecht, van 12.30 tot 22.00 uur. Verwacht een steeds wisselend menu met ingrediënten die zoveel mogelijk uit de buurt van Leidsche Rijn komen. En mocht je zelf van koken houden, dan kun je de keuken van Venster ook afhuren, supervisie inclusief.”

Leuk toch? Alleen die openingstijden kloppen niet: Venster is van woensdag tot en met zondag open, vanaf een uur of 11….

Reacties