Er komt een slotjesmuur voor geliefden in Leidsche Rijn Centrum

Foto: Pixabay

Ken je die brug in Parijs waar geliefden een slotje aan vast maken om hun liefde te bezegelen? Dat kan binnenkort ook in Leidsche Rijn Centrum.

Vanaf 1 februari staat er daar bij de ingang van de Jumbo een slotjesmuur voor geliefden, geïnspireerd door de welbekende slotjesbrug in Parijs. Op zo’n slotje kras je trouwens je initialen.

Liefdesboodschap

De slotjesmuur bij de Jumbo bestaat uit twee delen: aan het ene deel kun je een slotje hangen, en bij het andere deel kun je je liefdesboodschap kwijt. Zaterdag worden er slotjes uitgedeeld (daar moet je dan wel de LRC-app voor op je telefoon hebben, maar die is zo gedownload), maar je mag ook je eigen slotje ophangen. Tip: te koop bij Schoenmakerij DenNis.

Valentijn

Omdat februari dan toch de maand van de liefde schijnt te zijn, hebben veel horecaondernemers in het centrum speciale Valentijn-menu’s. Onderling hebben de winkeliers een wedstrijd: wie heeft de winkel met de leukste Valentijn-etalage? Op Valentijnsdag wordt de winnaar bekend gemaakt.

Reacties