Buurtborrelen op 10 februari bij restaurant Venster

Foto: Venster

De RAUM Buurtborrel is een maandelijks terugkerende borrel voor de buurt in restaurant Venster. RAUM en Venster liggen aan het Berlijnplein.

De RAUM Buurtborrel is altijd op zondagmiddag, met muziek en programma tussen 15:00 en 19:00 uur; 10 februari is de eerste editie. Niks moet, alles mag, RAUM houdt het graag ongedwongen. Maar áls je het leuk vindt, kun je kennismaken met lokale initiatieven en ondernemers, meedoen aan een korte workshop of voorzichtig dansen op de platen van de DJ. Soms wordt input gevraagd op een RAUM-kwestie, bijvoorbeeld of je ideeën hebt voor het programma. Het programma van de Buurtborrel wordt meestal een week van tevoren bekend gemaakt. Ook de kleintjes zijn welkom: voor hen heeft RAUM een speelhoek én programma. Kun jij lekker een biertje drinken.

De Buurttroon

De Buurttroon tijdens de Buurtborrel is voor leuke, bijzondere buurtinitiatieven. Als je een bijzonder initiatief hebt of jouw onderneming onder de aandacht wil brengen, kun je plaatsnemen op de Buurttroon. De Buurttroon is een mini-marktkraam en troon in één, met ruimte voor promotiemateriaal. Je krijgt dan de tijd om buurtborrelaars te enthousiasmeren en informeren over jouw initiatief. Meedoen? Schrijf je in via http://bit.ly/buurttroon. Tijdens iedere RAUM Buurtborrel is er plek voor twee initiatieven. Bij veel animo maakt RAUM een selectie. Tot op de Buurtborrel?!

https://raumutrecht.nl/event/raum-buurtborrel-1/

Reacties

Cookieinstellingen