Een cafétheatervoorstelling over Leidsche Rijn

Foto: Café Theater Festival

‘De mythe van Leidsche Rijn’. Zo heet de voorstelling van theatergroep de Trans/missie die ze begin maart speelt in wijnbar Most in Leidsche Rijn Centrum.

De voorstelling is onderdeel van het Café Theater Festival Utrecht 2019, dat voor het eerst de grote gele brug heeft geslecht om ook in dit deel van de stad een voorstelling te spelen. Die dan ook nog eens precies dáárover gaat…

Wat is dat toch…?

Uit het persbericht: “Wat is dat toch, die wijk die daar zo ver voorbij de grote gele brug ligt? De Trans//missie ging op theatraal onderzoek uit in Leidsche Rijn. Op zoek naar het verhaal van het jongste stadscentrum van Nederland. Als archeologen van het nu nemen ze je mee naar een plek die pas net bestaat, maar nu al duizend gezichten heeft. Uitkijkend over het Brusselplein vragen we ons af: hoe ziet jouw ideale stad er uit? Een muziektheatervoorstelling als een toekomstvisioen.”

Artistiek onderzoek in Leidsche Rijn

Dit keer zijn de ‘Café Theater Onderzoekers’ dus op artistiek onderzoek geweest in Leidsche Rijn. Een jaar lang hebben zij zich ondergedompeld in de wijk. Nieuwsgierig naar hun bevindingen, die resulteren in een multimediaal theater over de mens in een snel veranderende omgeving? Van 7 tot ment 10 maart in Wijnbar Most dus. Meer info: www.cafetheaterfestival.nl.

'

Reacties

article
18473
Een cafétheatervoorstelling over Leidsche Rijn
‘De mythe van Leidsche Rijn’. Zo heet de voorstelling van theatergroep de Trans/missie die ze
https://leidsche-rijn.nieuws.nl/2019/01/23/een-cafetheatervoorstelling-over-leidsche-rijn/
2019-01-23T17:00:44+01:00
https://cdn.nieuws.nl/media/sites/417/2019/01/23122013/De-Transmissie-Leidsche-Rijn.jpg
café Theater Festival Wijnbar Most
Algemeen, Geen categorie, Goed nieuws