Leuk feest voor jongeren zaterdag in Azotod!

Foto: Dinger Knoop

Zaterdag is Azotod the place to be voor de jongeren in Leidsche Rijn. Studenten hebben dit samen met jongeren uit de wijk georganiseerd.

Dit hebben ze gedaan vanuit project DURF, dat de StimuleringsprijsXL van de Rabobank won. Project DURF richt zich op het ontwikkelen van projecten voor jongeren in Leidsche Rijn en Vleuten-De Meern op het gebied van sporten, feesten, kunst en cultuur. Het initiatief biedt jongeren de kans om dé baas te worden van hun eigen project en vanuit hun eigen passie een bijdrage te leveren aan de participatiemaatschappij. Zo inspireert en prikkelt Project DURF jongeren om hun talenten te ontwikkelen.

Afterparty

Na een succesvol sportevenement eind december organiseren de studenten en jongeren vanuit project DURF nu dus een flitsend feest in Azotod. Jongeren hebben behoefte aan zulke activiteiten, blijkt uit onderzoek. In samenwerking met Azotod, Klub19, de Vrijstaat, gemeente Utrecht en andere samenwerkingspartners hebben zij zich ingezet om de eerste editie van de Afterparty (AP) een onvergetelijk jongerenevenement te laten worden met als doel dit nog vele jaren voort te zetten.

Rapper Poke

Tijdens het feest opent het winnende bandje van de grote prijs van Leidsche Rijn, Superbirds of Paradise, de avond met een optreden. Vervolgens zijn er verschillende jongeren uit de buurt die als DJ draaien en als hoofdoptreden komt de bekende rapper Poke.

Kaartjes

Er zijn nog kaartjes! Dus ben je een jongere in de wijk met zin in een leuke zaterdagavond, of heb je zo iemand thuis rondlopen, check dit evenement dan even!
Het feest begint om 22.00 uur en de deur gaat open om 21.30 uur. Leeftijd: 16+.

'

Reacties

article
18437
Leuk feest voor jongeren zaterdag in Azotod!
Zaterdag is Azotod the place to be voor de jongeren in Leidsche Rijn. Studenten hebben
https://leidsche-rijn.nieuws.nl/2019/01/22/leuk-feest-voor-jongeren-zaterdag-in-azotod/
2019-01-22T16:36:44+01:00
https://cdn.nieuws.nl/media/sites/417/2019/01/22152109/grote-prijs-van-leidsche-Rijn.jpg
Algemeen, Geen categorie, Gemeente