Nieuw voetbalveldje bij Jou Jongerenwerk naast Azotod

Foto: MB

Er komt weer een voetbalveldje voor jongeren bij in De Meern: op het parkeerterrein naast Azotod aan de Meerndijk.

Daar staat al een keet van JOU Jongerenwerk waar jongeren terecht kunnen. Binnen staan een pooltafel, een pingpontafel, een bankstel met een tv en nog wat meubilair. Een blind paard kan er geen schade aanrichten, maar voor jongeren is het een goede plek om te chillen. En nu is er dan naast de keet een plek om wat actiever bezig te zijn. Vandaag zijn werkmannen bezig om de hekken rondom het veldje te plaatsen. Als de vorst niet te diep in de grond zit kunnen ze de klus vandaag afronden.

Parkeerplekken

Eén van de mannen wijst: “Kijk, er komt een vier meter brede poort in die open kan met een sleuteltje. Als er bij Azotod grote evenementen zijn kan dit deel dan toch worden gebruikt als parkeerplaats. Dat was een voorwaarde, want soms kan het erg druk zijn, heb ik begrepen.” Overigens kan iedereen die wil daar op het voetbalveldje naast de keet van JOU voetballen, je hoeft niet eerst bij JOU aan te kloppen….

 

 

 

Reacties

article
18404
Nieuw voetbalveldje bij Jou Jongerenwerk naast Azotod
Er komt weer een voetbalveldje voor jongeren bij in De Meern: op het parkeerterrein naast
https://leidsche-rijn.nieuws.nl/2019/01/21/nieuw-voetbalveldje-bij-jou-jongerenwerk-naast-azotod/
2019-01-21T13:06:46+02:00
https://cdn.nieuws.nl/media/sites/417/2019/01/21115557/IMG_9784-2.jpg
Jou Jongerenwerk
Algemeen, Geen categorie, Gemeente