Nieuw in De Meern: the Pizza Brothers

Foto: MB

Twee dagen is ie open, de nieuwe pizzatent in De Meern: the Pizza Brothers. Voor bezorgen en afhalen.

Binnen ruikt het heerlijk, daar op het hoekje van de Kalverstraat. De pizzabakker, al 28 jaar in het vak, buigt zich over de pizzabodems die hij vakkundig prepareert. Intussen vertelt Ümit Akyuz over de nieuwe zaak die hij samen met zijn twee broers twee dagen geleden opende. “Wij hebben al the Grill Brothers hier in De Meern, achter café De Don. Daar ligt de nadruk op shoarma, hoewel we er ook andere gerechten verkopen. We wilden altijd al een pizzazaak hebben. Eerder zat in dit pandje een Thai, maar die hield er mee op. Wij wilden hier destijds ook al in, en nu kregen we de kans.”

Pasta’s

Ümit runt de zaak samen met zijn broers Tarik en Ahmet en zien the Pizza Brothers als volgende stap na the Grill Brothers. “Nu moeten we dit goed op de kaart zetten, en zorgen dat the Grill Brothers tegelijkertijd ook goed blijft gaan. We letten heel erg op de kwaliteit van onze spullen, we gebruiken alles vers en zorgen dat het goed en op tijd bezorgd wordt.” Naast pizza’s hebben the Pizza Brothers overigens ook verschillende soorten pasta’s. Ümit lacht: “En wat de volgende stap hierna is zien we dan wel weer. Eerst dit goed doen!”
(en de pizza was lekker!)

 

 

 

Reacties

article
18263
Nieuw in De Meern: the Pizza Brothers
Twee dagen is ie open, de nieuwe pizzatent in De Meern: the Pizza Brothers. Voor
https://leidsche-rijn.nieuws.nl/2019/01/09/nieuw-in-de-meern-the-pizza-brothers/
2019-01-09T17:31:01+02:00
https://cdn.nieuws.nl/media/sites/417/2019/01/09171121/IMG_9545.jpg
Pizza Brothers De Meern
Algemeen, Geen categorie, Goed nieuws, Leuke ondernemers