MHC Fletiomare genomineerd voor Sportprijs Utrecht 2018

Foto: Fletiomare

De nominaties voor de Sportprijs Utrecht 2018 zijn bekend. Wie worden de Utrechtse sportman, sportvrouw, sporttalent, sportploeg, sportcoach, sportvereniging en sportvrijwilliger van het jaar?

Tijdens de jaarlijkse Sportprijs Utrecht op woensdag 13 februari 2019 in de Jaarbeurs Utrecht worden de winnaars bekendgemaakt. Vanaf 8 januari tot en met 7 februari kunnen Utrechters hun stem uitbrengen om mee te bepalen wie in de zeven categorieën gaan winnen. In de categorie sportverenigingen in hockeyclub MHC Fletiomare genomineerd.

Blaashalpech

Voor de jury zijn er meerdere redenen om MHC Fletiomare te nomineren. De vereniging verloor in januari de blaashal voor zaalhockey, maar met de inzet van velen werd op 16 november een nieuwe en grotere hal geopend. Op sportief vlak werd een aantal spelers van Fletiomare samen met andere G Hockeyers van andere clubs in Barcelona Europees kampioen en promoveerde het eerste damesteam naar de overgangsklasse. 

Grote opleidingsclub

De club groeide naar 2100 leden, en met 1600 hockeyende jeugdleden behoort Fletiomare tot de tien grootste opleidingsclubs van het land, met zowel aandacht voor de top als voor breedte hockey. Reden genoeg voor de jury om Fletiomare in Leidsche Rijn te nomineren. Wil je dat Fletiomare deze eer krijgt? Stem dan hierhttps://sportprijs-utrecht.nl/stemmen-sportvereniging-2018/

 

Cookieinstellingen