Door de wijk fietsen met de verkeersadviseur van de gemeente

Foto: Wikipedia

Zo’n beetje iedereen in de wijk heeft een mening over menig verkeerssituatie in Leidsche Rijn. Geregeld wordt er grote vraagtekens gezet bij bepaalde kruispunten, stoplichten en voorrangswegen. De verkeersadviseur van de gemeente licht het beleid graag toe.

Zaterdag, op de fiets. Als fietsend door de wijk vertelt de verkeersadviseur hoe het verkeer in Leidsche Rijn er in de toekomst uit zal zien, wat het beleid is en welke vragen hij tegenkomt bij de uitvoering ervan. Je kunt mee fietsen! Meld je dan aan bij [email protected]. De fietstocht begint zaterdag 12 januari om 10 uur bij 30ML Coffee Roasters aan de Grauwaartsingel 370 (Leidsche Rijn Centrum) en gaat via de fietsboulevard, het Lint en de Groenedijk. Om 12 uur ben je terug bij het vertrekpunt.

Reacties

article
18236
Door de wijk fietsen met de verkeersadviseur van de gemeente
Zo’n beetje iedereen in de wijk heeft een mening over menig verkeerssituatie in Leidsche Rijn.
https://leidsche-rijn.nieuws.nl/2019/01/07/door-de-wijk-fietsen-met-de-verkeersadviseur-van-de-gemeente/
2019-01-07T21:17:30+02:00
https://cdn.nieuws.nl/media/sites/417/2018/11/29201651/fiets2.png
verkeersadviseur Utrecht
Algemeen, Geen categorie, Gemeente