Muziekles, dansles…. waar kan straks wat in de wijk?

Foto: pixabay

Muziekles, dansles…. waar komt dat in de wijk? De subsidie aan het UCK stopt, maar de financiële middelen zijn nog wel beschikbaar. De gemeente wil deze anders besteden.

Er zijn veel mensen actief met en in cultuur. Wil jij meedenken hoe cultuur in LR eruit gaat zien? Op woensdag 13 februari kun je met buurtbewoners van gedachte wisselen hoe in Leidsche Rijn de kunsteducatie vormgegeven zou kunnen worden.

Spreiding over de wijk

Sinds bekend is dat de subsidie aan het UCK stopt, is het van belang om te zorgen dat er alternatieven komen. In eerste instantie om alle kinderen die plezier hebben in muziek-, dans-, theaterlessen een plek te bieden waar ze met passie hun hobby kunnen voortzetten. Dit zou ook wel eens een mooie aanleiding kunnen zijn om cultuureducatie meer te spreiden over de wijk. Heb je ideeën, wensen of suggesties, kom dan en denk mee. Er zullen verschillende mensen uit het culturele veld aanwezig zijn. Plaats en tijd zijn nog niet bekend, daar communiceren we later over.

Reacties

Cookieinstellingen