24 uur lang spinningles in Sportcentrum Oudenrijn

Foto: J. vd Waal

24 uur lang spinningles: het kan vrijdag 4 januari bij Sportcentrum Oudenrijn. Johan van der Waal, jarenlang verbonden aan Alpe d’Huzes, wil deze ‘les’ gaan geven. 24 uur lang.

De opbrengst is voor Alpe d’Huzes, een sportief evenement dat geld ophaalt voor KWF Kankerbestrijding. Alpe d’Huzes is dé uitdaging voor wielrenners: op één dag zes keer de Alpe d’Huez in de Franse Alpen op fietsen. Maar je mag de berg, 21 bochten stijl omhoog, ook op lopen. Het geld dat deelnemers ophalen bij hun sponsoren komt ten goede aan onderzoek naar de genezing van kanker.

Zo veel mogelijk geld inzamelen

Op 4 januari gaat spinning-instructeur Johan van der Waal dus een poging ondernemen om 24 uur achter elkaar spinningles te geven. In sportcentrum Oudenrijn aan de Europaweg in Vleuten-De Meern start hij 4 januari om 0.00 uur bij aanvang van de nacht en geeft de gehele vrijdag door spinningles tot ‘s avonds 24 uur. Johan van der Waal, die tot dit jaar zes jaar voorzitter was van de stichting Alpe d’HuZes, wil op deze manier zoveel mogelijk geld inzamelen. In juni 2019 doet hij namelijk weer mee met de collectieve beklimming van de beruchte alp.

Doe je mee?

Iedereen kan hem steunen die 24 uur door te komen, of door één of meerdere uurtjes mee te fietsen in sportcentrum Oudenrijn. Per uur wordt een donatie gevraagd van € 6, die één op één naar het doel gaat. Inschrijven kan via https://24spinning.eventbrite.co.uk Binnenlopen mag ook.

Reacties

Cookieinstellingen