Verlanglijstje voor kerst klaarleggen in de winkel

Foto: Clarita Rijnsent

Leuke kerstcadeautjes voor jezelf zoek je soms misschien wel het liefst zelf uit, of niet? Bij House of Lena in Leidsche Rijn Centrum kun je een verlanglijstje maken. De dames onder ons althans (sorry heren).

En dat is niet moeilijk, want de winkel ligt vol met hebbedingen die perfect onder de kerstboom kunnen. Eigenaar Babette Boers: “Elke vrouw kan hier wel wat leuks vinden, maar mannen stappen hier niet zo gauw naar binnen om wat voor hun vrouw of vriendin uit te zoeken. Daar heb ik de wishlist voor bedacht.”

Wensgraad

Dus je winkelt lekker, laat Babette alles opschrijven wat je leuk vindt en met één, twee of drie hartjes kun je ook nog eens aangeven hoe gráág je iets wilt. Een ‘wensgraad’ dus. Babette: “En dan kun je zelf tegen diegene van wie je cadeautjes verwacht zeggen dat hier een lijstje ligt, of ik neem contact op. Dat kan ook.”
En wat kun je allemaal voor leuks laten opschrijven? Kleding natuurlijk, maar ook tassen en tasjes, portemonnees, shaals, mutsen, handschoenen, kaarsen, geurtjes, glazen bollen met een heuse kwal of bloem erin (onze persoonlijke favoriet) én knuffels voor de kinderen. Genoeg om een kerstboom mee te vullen, lijkt ons…

Reacties

article
18085
Verlanglijstje voor kerst klaarleggen in de winkel
Leuke kerstcadeautjes voor jezelf zoek je soms misschien wel het liefst zelf uit, of niet?
https://leidsche-rijn.nieuws.nl/2018/12/21/verlanglijstje-voor-kerst-maken-bij-house-of-lena/
2018-12-21T17:32:40+02:00
https://cdn.nieuws.nl/media/sites/417/2018/12/21173039/bd708fe2-1206-4a61-b45e-159d2f9a2bfc.jpg
House of Lena
Algemeen, Geen categorie, Goed nieuws, Leuke ondernemers