Antonius Ziekenhuis heeft afspraken met verzekeraars voor 2019 afgerond

Foto: Antonius Ziekenhuis

Ziekenhuizen onderhandelen elk jaar met zorgverzekeraars over de prijs, het volume en de kwaliteit van zorg. Door goede afspraken met de zorgverzekeraars te maken probeert het St. Antonius Ziekenhuis te voorkomen dat patiënten zelf de rekening van het ziekenhuis ontvangen.

Het St. Antonius Ziekenhuis heeft met alle zorgverzekeraars afspraken gemaakt over het leveren van ziekenhuiszorg in 2019. Het betreft afspraken over alle zorg uit het basispakket. Iedereen kan dus ook in 2019 voor volledig vergoede zorg in het lokale ziekenhuis terecht.

Budgetpolis

Enige uitzondering hierop is de vergoeding voor patiënten die voor het jaar 2019 een budgetpolis afsluiten bij Zilveren Kruis (genaamd Basis Budget of Selectieve polis). Zilveren Kruis vergoedt hun geplande ziekenhuiszorg namelijk tot maximaal 75%, de overige kosten moeten deze patiënten zelf betalen. Met budgetpolissen van andere zorgverzekeraars dan Zilveren Kruis kun je in 2019 wel op een volledige vergoeding rekenen.

Gecontracteerde zorgverzekeraars

Bekijk hier met welke zorgverzekeraars wij afspraken hebben gemaakt voor 2019. Als je wil weten of je onderzoek of behandeling (volledig) wordt vergoed, kun je het beste de polisvoorwaarden van de verzekering checken.

Reacties

article
18033
Antonius Ziekenhuis heeft afspraken met verzekeraars voor 2019 afgerond
Ziekenhuizen onderhandelen elk jaar met zorgverzekeraars over de prijs, het volume en de kwaliteit van
https://leidsche-rijn.nieuws.nl/2018/12/19/antonius-ziekenhuis-heeft-afspraken-met-verzekeraars-voor-2019-afgerond/
2018-12-19T13:23:26+02:00
https://cdn.nieuws.nl/media/sites/417/2018/11/09132900/antonius-ziekenhuis.jpg
Zorgverzekeraars Antonius
Algemeen, Geen categorie, Goed nieuws