Vernieuwde Utrecht Marathon komt ook door Leidsche Rijn

Foto: pixabay

De marathon van Utrecht komt door Leidsche Rijn en door de oude stad. Het parcours verbindt de verschillende oude en nieuwe stadsdelen met elkaar. De marathon is op zondag 12 mei.

De marathon (42,195 km) start die zondagochtend om 9 uur met een volledig nieuw parcours bestaande uit één ronde. De combinatie van het lopen door de parken, nieuwe stadsdelen zoals Leidsche Rijn en het lopen door de oude binnenstad zorgen voor een unieke loop belevenis. De muziekpunten langs het parcours dopen de Utrecht Marathon om tot een echt sfeervol Utrechts evenement. Ook de parcoursen van de halve (21,1 km), kwart (10,55 km) en mini (± 1.5 km) zijn volledig vernieuwd.

Hospital Run

Een kwart of een halve marathon lopen in teams van maximaal 5 personen kan met de Business Run competitie. Met speciale business faciliteiten op het Utrecht Science Park kunnen bedrijven gezamenlijk met collega’s en partners op een sportieve manier de strijd aangaan. En speciaal voor studenten is er deze jaargang een Student Run waarbij zij de onderlinge strijd met elkaar aangaan. Daarnaast biedt de Utrecht Marathon een Hospital Run aan. De Hospital Run is een unieke manier om samen met je collega’s van het ziekenhuis een sportieve prestatie neer te zetten en te laten zien wat het sportiefste ziekenhuis van Nederland is.

KWF

De KWF Kankerbestrijding is het officiële goede doel van de Utrecht Marathon. Alle deelnemers kunnen bij hun inschrijving geld doneren aan het KWF of een eigen actiepagina aanmaken. De donaties gaan naar het Prinses Máxima Centrum gelegen op het Utrecht Science Park.

Inschrijven

Je kunt je inschrijven voor de verschillende afstanden van de Utrecht Marathon via www.utrechtmarathon.com.

'

Reacties

article
17989
Vernieuwde Utrecht Marathon komt ook door Leidsche Rijn
De marathon van Utrecht komt door Leidsche Rijn en door de oude stad. Het parcours
https://leidsche-rijn.nieuws.nl/2018/12/17/vernieuwde-utrecht-marathon-komt-ook-door-leidsche-rijn/
2018-12-17T12:04:02+01:00
https://cdn.nieuws.nl/media/sites/417/2018/12/17120251/marathon.jpg
marathon utrecht
Algemeen, Geen categorie