Bezorgservice van Kees en Mark in Leidsche Rijn

Foto: Mark

Het vergde toch nog heel wat voorbereiding, maar vanaf dit weekend rijdt de bezorgservice van Boekhandel Kees en dierenarts Mark door Leidsche Rijn. In een grappige Ape, want zo heet zo’n van oorsprong Italiaans autootje.

Sinds gistermiddag is het karretje op de weg. Het idee erachter: service tot aan de deur van de klant, gemak, last-minute aankopen die ineens nodig zijn – het hondenvoer zal immers maar opeens op zijn… Maar ook serieuzer zaken als medicatie op herhaalrecept, ook dát kun je met spoed nodig hebben.

Veel aanvragen

Het zal nog twee weken duren voordat alles goed en wel op de rit staat, zo schat dierenarts Mark in, “maar er zijn nu al enorm veel aanvragen van mensen die een boek of een zak voer bezorgd willen krijgen.” Die zakken voer voor de hond zijn zwaar, dus daarvoor is de bezorgservice een uitkomst.

Reacties