BP in De Meern overvallen. Wie weet meer?

Foto: Politie

Donderdagavond 13 december werd het BP benzinestation aan de Meerndijk in De Meern overvallen. Twee jonge mannen bedreigden de medewerker en gingen er van door met de inhoud van de kassa.

Omstreeks 19.45 uur die avond stond een medewerker van de BP nietsvermoedend achter de kassa toen hij plotseling werd geconfronteerd met twee gemaskerde mannen. Eén van de mannen bedreigde hem met een vuurwapen. De medewerker werd gedwongen de inhoud van de kassa aan de mannen af te staan. Direct na de overval gingen de mannen er vandoor in onbekende richting.

Signalement

Uit het onderzoek van de politie is het volgende bekend geworden over de verdachten:
1. 20 – 25 jaar, getint uiterlijk, gezet postuur, zwart krullend haar, droeg een witte jas met een en daaronder een vest met een zwarte capuchon, donkere broek en donkere schoenen.
2. 20 – 25 jaar, getint uiterlijk, grijs/groene capuchon, donkerblauwe jas, donkere Adidas trainingsbroek met 3 witte strepen, donkere schoenen.

De politie sluit niet uit dat de verdachten het tankstation vanuit de omgeving hebben geobserveerd voorafgaand aan de overval.

Grote impact

Een overval heeft grote impact op de slachtoffers. De politie doet er dan ook alles aan om deze zaak uit De Meern op te lossen. Heb je iets gezien op die donderdagavond in de omgeving van het tankstation dat relevant kan zijn voor deze overval of heb je andere informatie die kan helpen deze zaak op te lossen? Of misschien woon je daar in de omgeving en heb je een camerasysteem? Bekijk dan de beelden rond het tijdstip van de overval (19.30 – 20.00 uur). Wellicht staat er iets relevants op. Het telefoonnummer van de politie is 0900-8844.

Cookieinstellingen