Amac-store in The Wall opent morgen

Foto: MB

Morgen opent de Amac-winkel in The Wall. Vandaag mochten we alvast een kijkje nemen, en stapten tussen de werklui en schoonmakers door naar binnen. De laatste puntjes moesten nog op de 1 gezet.

Nino Asser is storemanager van de nieuwe Amac-store en hij heeft er erg veel zin in. Enthousiast laat hij alles zien: “Kijk, hier staan alle Apple-producten, die moeten op witte tafels. Daar achter in de winkel staan grijze tafels met de accessoires. En hiernaast komt een trainingsruimte.” Een trainingsruimte in een Amac-winkel? Ja, je kunt er les krijgen over alle Apple-producten. Voor 99 euro per jaar word je iMember en kun je zo vaak als je wil training krijgen. Nino: “Sowieso krijg je les als je een Apple-product koopt over dat product. Als je dat wil tenminste. Wij leggen graag alle mogelijkheden over dat product uit, want vaak kan er meer mee dan je denkt.”

Hoofdkantoor

De nieuwe Amac-store beslaat 675 vierkante meter in de kop van The Wall. Maar direct achter de grote glazen wand die je vanaf de snelweg ziet, komt horeca. “Wij kunnen elkaar versterken: mensen die hier wat kopen of komen kijken, drinken daar koffie.”
Ook het hoofdkantoor van Amac verhuist naar The Wall, dat komt op de verdiepingen boven de winkel en zal 1100 vierkante meter beslaan. Het magazijn, waar heel Nederland uit bevoorraad wordt, zit beneden in The Wall, dat is 1600 vierkante meter. Heel wat Amac dus in The Wall!

Openingsactie

Uiteraard waren we benieuwd naar openingsacties. Zaterdag 15 december krijg je ter ere van de opening 10 procent korting op alles BEHALVE op iPhones en Apple-watches. Maar op zo’n prijzig notebook tikt tien procent wel lekker aan. En vanaf 11 uur morgenochtend krijgen de eerste 200 bezoekers gratis een schermprotector voor hun iPhone.

Fiets

O ja, 1 minpuntje: als je op de fiets komt is de Amac lastig te bereiken. De winkel is namelijk toegankelijk vanaf het parkeerdek. Je moet je fiets beneden voor The Wall parkeren en dan met de lift of roltrap naar het parkeerdek en dan naar de Amac lopen. Dat is best een eindje…

Op de foto links Ed Bindels, CEO van Amac, en storemanager Nino Asser

Reacties