Haal een dj-team van Serious Request naar Leidsche Rijn!

Foto: 3FM

Weet je nog, voorgaande jaren de dagen voor Kerst op 3FM? Twee of drie dj’s lieten zich voor Serious Request opsluiten in het Glazen Huis en haalden geld op voor een goed doel. Dit jaar lopen dj’-teams door het land en bezoeken leuke acties voor de geselecteerde goede doelen. 24 december zijn ze in Utrecht.

Of ze ook Leidsche Rijn aan doen kunnen we zelf bepalen: als we hier leuke acties verzinnen én ze insturen naar 3FM, bestaat de kans best dat er een team langskomt wandelen. Zo’n actie is niet ingewikkeld te bedenken: denk bijvoorbeeld aan het organiseren van een game-marathon in de kantine van je voetbalvereniging of aan een vet tuinfeest. Allesk kan, als je maar geld inzamelt voor één van de goede doelen: bescherming tegen natuurgeweld, reanimatie in Nederland en noodhulp bij oorlog & conflicten.

Kom in actie!

Meld je actie aan via 3FM.nl/kominactie en word onderdeel van de Lifeline! Op de foto het telefoonteam van 3FM.

'

Reacties

article
17913
Haal een dj-team van Serious Request naar Leidsche Rijn!
Weet je nog, voorgaande jaren de dagen voor Kerst op 3FM? Twee of drie dj’s
https://leidsche-rijn.nieuws.nl/2018/12/11/haal-dj-team-serious-request-naar-leidsche-rijn/
2018-12-11T15:36:27+01:00
https://cdn.nieuws.nl/media/sites/417/2018/12/11153440/3fm.jpg
Serious Request Utrecht
Algemeen, Geen categorie