Leidsche Rijns project DURF wint stimuleringsfondsXL 2018

Foto: rabobank

Project DURF is één van de winnaars van het StimuleringsfondsXL 2018. De winnaars ontvangen van Rabobank Utrecht financiële en praktische steun voor de uitvoering van hun projectplannen voor buurtverbetering.

Project DURF richt zich op het ontwikkelen van projecten voor jongeren in Leidsche Rijn en Vleuten-De Meern op het gebied van sporten, feesten, kunst en cultuur. Het initiatief biedt jongeren de kans om dé baas te worden van hun eigen project en vanuit hun eigen passie een bijdrage te leveren aan de participatiemaatschappij. Zo inspireert en prikkelt Project DURF jongeren om hun talenten te ontwikkelen.

Vrijwilligerscentrale

Dit jaar heeft Rabobank Utrecht voor StimuleringsfondsXL nauw samengewerkt met de Vrijwilligerscentrale Utrecht. Samen hebben ze ervoor gezorgd dat het dankbare werk van vrijwilligers(organisaties) in Utrecht extra onder de aandacht is gekomen. Het grote aantal inzendingen is ook dit jaar beoordeeld door een vakkundige jury van ledenraadsleden van Rabobank Utrecht. Zij selecteerden zeven finalisten die meedongen naar de stimuleringsprijs tijdens de finale op 7 december.

De winnaars zijn bepaald door inwoners van de regio Utrecht en Nieuwegein die in een online stemmingsronde hun favoriet konden steunen.

 

'

Reacties

article
17884
Leidsche Rijns project DURF wint stimuleringsfondsXL 2018
Project DURF is één van de winnaars van het StimuleringsfondsXL 2018. De winnaars ontvangen van Rabobank
https://leidsche-rijn.nieuws.nl/2018/12/10/leidsche-rijns-project-durf-wint-stimuleringsfondsxl-2018/
2018-12-10T12:33:48+01:00
https://cdn.nieuws.nl/media/sites/417/2018/12/10123231/Winnaars-Stimuleringsfonds-XL-2018.jpg
StimuleringsfondsXL
Algemeen, Geen categorie, Goed nieuws