Doe mee: 30 of 40 dagen geen alcohol drinken!

Foto: pixabay

Denk je ook wel eens dat je minder alcohol wil drinken? Je kunt gezamenlijk de uitdaging aangaan met een heleboel andere mensen via IkPas. Je kunt in 2019 twee periodes meedoen.

De IkPas-periode die in januari start, duurt 30 dagen. Die op 6 maart start duurt 40 dagen. Samen met duizenden anderen kun je de uitdaging aangaan en je alcoholgebruik 30 of 40 dagen lang op pauze zetten. Landelijk onderzoek laat zien dat meedoen aan IkPas veel voordelen heeft. Het scheelt niet alleen geld, deelnemers voelen zich ook fitter, slapen beter en verliezen vaak gewicht. Ook zes maanden na de actie blijken deelnemers nog steeds minder te alcohol drinken dan ervoor.

Doe je mee?

Inschrijven voor de 30 dagen-actie kan op www.ikpas.nl. De inschrijving voor de 40 dagen-actie opent op 31 januari. Door jezelf in te schrijven, vergroot je de kans dat je het volhoudt. Je kunt dan advies krijgen van een IkPas-coach en nieuwsbrieven met tips ontvangen. Via de website kun je een IkPas-polsbandje aanvragen, zodat iedereen kan zien dat je meedoet. Daarnaast kun je terecht op Facebook (https://www.facebook.com/ikpasnl/), Twitter (@ikpasnl) en op Instagram (ikpasnl).

Reacties