Vrijdag gaat de ijsbaan in Vleuterweide open

Foto: Marcel Leicher

Vrijdagmiddag 7 december om 14.00 uur gaan de deuren open van IJsbaan Vleuterweide. De eerste 50 bezoekers krijgen een verse oliebol of appelbeignet.

“We zijn enorm trots dat we samen met alle winkeliers, het Ondernemersfonds, de eigenaar van het winkelcentrum en diverse sponsoren, ook dit jaar weer de ijsbaan kunnen organiseren. We hebben er zin in!”, aldus Rick Verkerk, voorzitter van de ondernemersvereniging Vleuterweide en eigenaar van de plaatselijke bakker.

Voor de bieb

De overdekte ijsbaan ligt op het plein voor de bibliotheek en is bijna 350 vierkante meter groot. Door de uitbreiding van een unieke skate-way kun je zelfs een rondje in de open lucht schaatsen. Met een vol en gezellig programma belooft het weer een maand vol ijspret te worden. Aanstaande zondag 9 december bijvoorbeeld schaatsen Anna, Elsa en Olaf – de populaire tv-karakters van Frozen – van 12 tot 17 uur een rondje mee. Het volledige programma aan activiteiten, entertainment en mogelijkheden vind je op www.centrum-vleuterweide.nl.

Cookieinstellingen