Nieuwbouw basisscholen De Zonnewereld en De Twaalfruiter

Foto: twaalfruiter

Jenaplanschool De Zonnewereld en basisschool De Twaalfruiter in Vleuten krijgen nieuwe schoolgebouwen. De nieuwbouw komt in de plaats van de gebouwen die nu op de locatie aan de Passiebloemweg in Vleuten staan.

In november 2018 is het startdocument ‘Nieuwbouw 2 basisscholen aan de Passiebloemweg te Vleuten’ vastgesteld door het college. Dit is de start van de ontwikkeling van de nieuwe schoolgebouwen. De volgende stap om de nieuwbouw voor de scholen te realiseren, is het vaststellen van de kaders en randvoorwaarden van het project. Hiervoor wordt onder andere het volgende onderzocht:

  • Hoe past het gebouw in de omgeving?
  • Op hoeveel m2 grond wordt gebouwd?
  • Hoe hoog wordt het gebouw?
  • Hoeveel parkeerplaatsen zijn er nodig?
  • Hoe worden de routes voor auto’s, fietsers en voetgangers?

Informatieavond

Na afronding van dit aanvullende onderzoek, moeten er keuzes worden gemaakt. Dit doet de gemeente Utrecht graag samen met de scholen, ouders en direct omwonenden. Begin 2019 organiseert de gemeente een informatieavond voor omwonenden, ouders en andere betrokkenen.

'

Reacties

article
17760
Nieuwbouw basisscholen De Zonnewereld en De Twaalfruiter
Jenaplanschool De Zonnewereld en basisschool De Twaalfruiter in Vleuten krijgen nieuwe schoolgebouwen. De nieuwbouw komt
https://leidsche-rijn.nieuws.nl/2018/12/04/nieuwbouw-basisscholen-zonnewereld-en-twaalfruiter/
2018-12-04T15:04:01+01:00
https://cdn.nieuws.nl/media/sites/417/2018/12/04150247/IMG_8891.jpg
nieuwbouw twaalfruiter zonnewereld
Algemeen, Geen categorie, Gemeente