Met de verkeersadviseur van de gemeente fietsen door Leidsche Rijn

Foto: Wikipedia

Utrecht groeit wat betreft inwoners, maar de ruimte van de stad blijft gelijk. Hoe blijft onze stad prettig om te wonen en tegelijkertijd bereikbaar? Een stad waar ruimte op straat is om te spelen en waar ook ouderen rustig kunnen oversteken?

Verkeersadviseur Ronald Tamse is één van de uitvoerders van het Utrechtse verkeersbeleid. Zaterdagochtend 8 december fietst hij graag met wijkbewoners door Leidsche Rijn en vertelt wat de keuzes van de gemeente zijn en waarom. Inclusief de dilemma’s die hierbij komen kijken. Het is verzamelen om 10.00 uur bij 30ML Coffee Roasters aan de Grauwaartsingel 370. Vervolgens wordt een rondje gefietst via de Fietsboulevard, het Lint en de Groenedijk. Uiteraard is er ruimte voor vragen. De fietstocht eindigt uiterlijk om 12.00 uur.

Meefietsen?

Fiets je mee met Ronald? Mail dan naar [email protected] en vermeld ‘Op stap met de verkeersadviseur’ in het onderwerp. Eh… wel op de fiets komen hè!

Meer informatie over verkeer lees je op www.utrecht.nl/verkeer.

Reacties

article
17658
Met de verkeersadviseur van de gemeente fietsen door Leidsche Rijn
Utrecht groeit wat betreft inwoners, maar de ruimte van de stad blijft gelijk. Hoe blijft
https://leidsche-rijn.nieuws.nl/2018/11/29/verkeersadviseur-gemeente-fietsen-leidsche-rijn/
2018-11-29T20:18:24+02:00
https://cdn.nieuws.nl/media/sites/417/2018/11/29201651/fiets2.png
verkeersadviseur Utrecht
Algemeen, Geen categorie, Gemeente